Helsinge Biler / 100% Autotjek / Autotjek - Tryghedsforsikring

Autotjek - Tryghedsforsikring

Træt af uforudsete udgifter til bilen?

Hos Autopunkt kan du tegne en 100% Autotjek forsikring, der dækker omkostningerne ved de fleste store værkstedsregninger på bilen.

I samarbejde med Forsikringsselskabet AutoConcept har 100% Autotjek udviklet en forsikring, der ikke bare er billig og omfattende i sin dækning, men som også gør dit liv som bilist en hel del nemmere. Forsikringen er i forbindelse med bilkøb, ligesom en ejerskifteforsikring på huset, hvor du kan få dækket omkostninger i en periode efter tegningen.

Med en Autotjek Tryghedsforsikring er bilen kontrolleret på en lang række punkter, inden den bliver indtegnet, hvilket giver dig sikkerhed for at bilen er i orden.

Forsikringen dækker mod en lang række uforudsete nedbrud på din bil, og gør, at du hverken skal betale arbejdsløn, reservedele eller moms, når din bil får en dækningsberettiget reparation.

En Autotjek Tryghedsforsikring er en forlængelse og udvidelse af den fordelagtige 12 måneders Autotjek-garanti, som følger med, når du køber en brugt bil med 100% Autotjek. Tryghedsforsikringen er markedets bedste sikring mod uventede udgifter til din bil. Forsikringen er derfor til dig, der ønsker øget økonomisk tryghed i driften af din bil.

Er uheldet ude med nedbrud, skade eller havari, er der frit værkstedsvalg i hele EU og EØS.

Service

Det eneste du skal sørge for er, at bilen skal have overholdt de, af producenten, anviste serviceintervaller på skadetidspunktet. Der er frit værkstedsvalg vedr. kommende service, så længe det er godkendt af bilproducenten.

Tjek vores dækningsoversigt her.

Hvilke biler kan tegnes og hvad koster det?

Der kan tegnes en 100% Autotjek Tryghedsforsikring på de fleste biler under 3.500 kg. Se listen med de biler, som er undtaget i ovenstående dækningsoversigt. Ved tegning af Autotjek Tryghedsforsikring, skal bilen være maksimalt 12 år og maksimalt have kørt 200.000 kilometer. Bilens dækning afgøres af bilens alder på skadestidspunktet.

Prisoversigt

Motor 12 måneder 24 måneder
0 - 2000 kr. 2.695,- kr. 4.495,-
2001 - 3000 kr. 4.995,- kr. 8.395,-

Tillæg med +50% på biler med mere end 299HK.

Dækker også i udlandet!

Hvis du oplever at få en dækningsberettiget skade under kørsel i EU eller de nordiske lande dækker Autotjek Tryghedsforsikring også her. Regningen fra reparationen skal blot medbringes til din lokale 100% Autotjek forhandler, så sørger de for at anmelde skaden, og når den er godkendt, vil regningen for reparationen komme til udbetaling.

Hvad gør jeg, hvis bilen går i stykker?

Hvis du får et nedbrud på din bil skal du kontakte dit nærmeste 100% Autotjek værksted. Det er værkstedet, der skal fejlsøge på bilen og indsende en skadesanmeldelse, hvis det er en reparation der er omfattet af dækningen på Autotjek Tryghedsforsikring.

Når værkstedet modtager en godkendelse på en dækningsberettiget reparation, reparerer de bilen, så den hurtigt kan komme tilbage til ejeren.

En Autotjek Tryghedsforsikring dækker reparationer på reservedele, der som udgangspunkt ikke er betegnet som en sliddel. En sliddel er en del, der forventes at skulle skiftes i bilens levetid. Eksempelvis er bremsedele, affjedring og udstødning sliddele.

En Autotjek Tryghedsforsikring dækker op til kr. 50.000 pr. skade afhængig af bilens alder og kilometerstand. Der er ingen selvrisiko i forbindelse med skader.

Krav til Autotjek Tryghedsforsikring

Hvis du har en Autotjek Tryghedsforsikring på din bil, er der få krav der skal overholdes.
Bilen skal i dækningsperioden serviceres ved et 100% Autotjek godkendt værksted i henhold til fabrikantens forskrifter.

Reparationer på dækningsberettigede skader skal foretages på et 100% Autotjek godkendt værksted.

Fornyelse af Autotjek Tryghedsforsikring

Det er muligt at forny dækningen ved udløb, hvis bilen i perioden ikke er blevet over 12 år gammel eller har kørt mere end 200.000 km. på fornyelsestidspunktet.

Nyhed
Hyundai

Hyundai Ioniq

EV Trend
Hyundai Ioniq EV Trend