Helsinge Biler / 100% Autotjek

Hvad er 100% Autotjek

Tryghed, når du køber brugt

Hos Autopunkt.dk A/S tilbyder vi et 100% Autotjek. Det er en landsdækkende mærkning godkendt af Autobranchen Danmark som viser, at bilen er fejlfri og i god stand i forhold til årgang og kilometertal, og kun bærer præg af almindeligt brug. Når er en bil er godkendt ved et 100% Autotjek kan du være sikker på, at din nye brugte bil lever op til alle krav inden for garanti, sikkerhed og kvalitet.

Særlige krav

De fleste bilforhandlere i Danmark har orden i tingene og er til at stole på. Men forhandlere som med i 100% Autotjek er ekstra troværdige. Det er vi, fordi vi har skrevet under på at opfylde en række krav udstedt af Autobranchen Danmark, som er påkrævet for at være med i ordningen.

Gennemtjek af bilen

Som en del 100% Autotjek-ordningen har vi forpligtet os til at gennemtjekke bilen på en lang række punkter. Det gælder lige fra kilometertjek til motorens stand og de helt små detaljer. Brugtbilstjekket betyder, at bilen har været ved en uvildig synshal, hvor den får det grundige 100% Autotjek efter en brugtbilstest for at give dig ekstra tryghed for bilens stand efter årgang og kilometertal. Du har desuden garanti for restgæld og kilometergaranti.

Med et 100% Autotjek får du…

  • Servicebog: Bilen bliver leveret med den tilhørende servicebog eller en elektronisk udskrift inklusiv seneste serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter.
  • Garantier: Udover de 12 måneders garanti på motor, gear og turbo, får du fuld kilometergaranti, garanti mod skjult restgæld, og garanti for, at vi følger købeløvens bestemmelser.
  • Klargøring: Bilen er klargjort kosmetisk og mekanisk.

Autotjek Tryghedsforsikring

Hos Autopunkt.dk A/S kan du tegne en 100% Autotjek forsikring, der dækker omkostningerne ved de fleste store værkstedsregninger på bilen. Den er ikke bare billig og omfattende i sin dækning, men den gør også dit liv som bilist en hel del nemmere. Forsikringen dækker mod en lang række uforudsete nedbrud på din bil og gør, at du hverken skal betale arbejdsløn, reservedele eller moms, når din bil får en dækningsberettiget reparation.

Nyhed
VW

VW ID.3

Pro S
VW ID.3 Pro S